min historie

Sådan rigtigt voksen..

Nu er jeg blevet helt og fuldstændigt voksen. Det gik op for mig (bedre sent end aldrig) da jeg i denne uge tog det sidste skridt fra at være en aktiv i ungdomsorganisationer, til nu at bidrage til foreningslivet via en bestyrelsespost i SAMFO, Småbørnsfamilieforeningen.
Siden mine teenage år har jeg været aktiv i en række ungdomsorganisationer, og jeg har brugt mange år med frivilligt arbejde i Dansk Flygtningehjælps Ungdom. Men som livet ændrer sig, således ændrer de personlige mærkesager sig også. Så da muligheden bød sig, for at bidrage til at præge den lokale og nationale dagsorden på det familiepolitiske område, så kunne jeg ikke andet end at slå til.

SAMFO fik ved generalforsamlingen sammensat en fantastisk bestyrelse, som kommer til at rykke en masse i det kommende år.

Det føles skønt, og som den helt rette hylde, at være blevet en del af et netværk som brænder for at forbedre vilkårene for børnefamilierne. Det var ikke et politisk emne som fyldte alverden for mig før vi selv blev forældre – men i de blot 7 måneder, som Charlie indtil videre har været i vores liv, har jeg fået øjnene op for, at der er så mange ting som vi kan gøre meget bedre.

Jeg glæder mig til at tage fat, og at være en del af “de voksnes” foreningensarbejde, selvom det også betyder en endegyldig afslutning på et langt, og fantastisk, kapital med mange års engagement i ungdomsorganisationernes miljø. Så nu er jeg vel sådan rigtigt voksen..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s