babywearing

Slyngevejledning og workshops

Så, nu springer jeg ud i det og begynder at afholde workshops. Indtil jeg er endeligt certificeret vil mine workshops være til fordelagtige priser – derefter vil prisen stige.

Lige nu er der planlagt to workshops. Begge afholdes hjemme hos mig i Aalborg:

Slyngevejledning og workshop – rygbæring. 28. April 10-13
I løbet af denne workshop vil du blive introduceret til rygbæring og du vil blive fortrolig med, at få den lille på ryggen.
Du vil blive præsenteret for forskellige fif og tips til, hvordan du gør rygbæring til en god oplevelse for både dig og baby. Du vil få viden om ergonomi, og du vil høre om fordelene ved at bære dit barn.
Der vil være masser af tid til, at du selv kan prøve kræfter med bindingerne og få feedback i forhold til teknik og sikkerhed.
Der vil selvfølgelig også være tid til at snakke vikler og materialer, størrelser og hvilken du kan bruge og til hvad.
Du er velkommen uanset erfaringsniveau.

Prisen er 100 kr. Pr. Person.
Tilmelding gælder først når du har overført beløbet på mobilepay.
Skriv dit fulde navn ved overførsel.
Ved afmelding 14 dage før får du det fulde beløb retur. Ved afmelding 7-14 dage før, får du 50% retur. Afmelding senere end 7 dage før sker uden refundering.
Begivenheden vil blive gennemført ved min 3 tilmeldte.

Jeg har vikler til rådighed, men har du din egen så er du velkommen til at medbringe den.
Er du endnu ikke helt tryg ved viklen, så er der også en dukke som du kan prøve kræfter med før du prøver med baby.
Jeg sørger for kaffe, the og vand.

Lidt om mig:
Jeg er på vej til at blive uddannet slyngevejleder, og jeg bliver certificeret i november 2018. Som en del af min forberedelse til certificeringen laver jeg slyngevejledning til en fordelagtig pris. Efter mit certifikat er i hus, vil prisen stige til det almindelige leje.

Vejledning hos mig er blandt andet baseret på den viden om anatomi, krop og bevægelse som jeg har opnået via mine år som funktionel fitnessinstruktør. Derudover er det baseret på den viden som jeg har fået via sessioner og dialog med andre slyngevejledere.
Jeg er desuden meget autodidakt, og jeg har tillært mig enormt meget viden ved selv at læse teori og nørde baggrundsviden om, hvad det at bære vores børn betyder for både os som forældre og for vores børn.
I forlængelse af dette, så er vejledning hos mig også baseret på min socialfaglige viden. Som socialrådgiver har jeg altid arbejdet med familier og interesseret mig for, hvordan tilknytning mellem forældre og barn kan forstærkes og støttes via forskellige værktøjer – slyngen er, for mig, et af disse værktøjer.

Du kan læse mere om mig på hjemmesiden, hvor du også finder link til min portfolio.
Du kan også finde mig på Instagram og se lidt om mit vikleliv:
@omsorgsmor
@bjergepoulsen

—–———————————–

Slyngevejledning og workshop – introduktion til at bære dit barn. 12. Maj 10.00-13.00.
I løbet af denne workshop vil du blive introduceret til det at bære dit barn, og du vil blive fortrolig med, at bruge vikle og bæreredskaber.
Du vil blive præsenteret for forskellige fif og tips til, hvordan du gør det at vikle og bære til en god oplevelse for både dig og baby. Du vil få viden om ergonomi, og du vil høre om fordelene ved at bære dit barn.
Der vil være masser af tid til, at du selv kan prøve kræfter med bindingerne og få feedback i forhold til teknik og sikkerhed.
Der vil selvfølgelig også være tid til at snakke vikler og materialer, størrelser og hvilken du kan bruge og til hvad.
Du er velkommen uanset erfaringsniveau.

Prisen er 100 kr. Pr. Person.
Tilmelding gælder først når du har overført beløbet på mobilepay.
Skriv dit fulde navn ved overførsel.
Ved afmelding 14 dage før får du det fulde beløb retur. Ved afmelding 7-14 dage før, får du 50% retur. Afmelding senere end 7 dage før sker uden refundering.
Begivenheden vil blive gennemført ved min 3 tilmeldte.

Jeg har vikler og forskellige redskaber til rådighed, men har du din egen så er du velkommen til at medbringe den.
Er du endnu ikke helt tryg ved viklen, så er der også en dukke som du kan prøve kræfter med før du prøver med baby.
Jeg sørger for kaffe, the og vand.

Lidt om mig:
Jeg er på vej til at blive uddannet slyngevejleder, og jeg bliver certificeret i november 2018. Som en del af min forberedelse til certificeringen laver jeg slyngevejledning til en fordelagtig pris. Efter mit certifikat er i hus, vil prisen stige til det almindelige leje.

Vejledning hos mig er blandt andet baseret på den viden om anatomi, krop og bevægelse som jeg har opnået via mine år som funktionel fitnessinstruktør. Derudover er det baseret på den viden som jeg har fået via sessioner og dialog med andre slyngevejledere.
Jeg er desuden meget autodidakt, og jeg har tillært mig enormt meget viden ved selv at læse teori og nørde baggrundsviden om, hvad det at bære vores børn betyder for både os som forældre og for vores børn.
I forlængelse af dette, så er vejledning hos mig også baseret på min socialfaglige viden. Som socialrådgiver har jeg altid arbejdet med familier og interesseret mig for, hvordan tilknytning mellem forældre og barn kan forstærkes og støttes via forskellige værktøjer – slyngen er, for mig, et af disse værktøjer.

Du kan læse mere om mig på hjemmesiden, hvor du også finder link til min portfolio.
Du kan også finde mig på Instagram og se lidt om mit vikleliv:
@omsorgsmor
@bjergepoulsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s