babywearing, review

Review: Jpmbb hoodie carrier

Da jeg gik på efterskole havde jeg en hættetrøje som jeg gik med stort set hver dag. Jeg tog den nærmest kun af for at vaske den. Den var så blød og behagelig. Efterskolelivet er i dag længe siden, trøjen er for længst smidt ud og nu er jeg blevet mor. Men til min store glæde, så har jpmbb formået at lave en bæresele som giver mig helt samme følelse af komfort og velvære, som min gamle, bløde hættetrøje!

 

Vi har haft mange bæreseler igennem hjemmet og jeg vil mene, at vi har prøvet lidt af hvert, men jeg kan ærligt indrømme at jeg ikke har set eller prøvet noget som hoodie bæreselen. Den er virkelig unik og innovativ. Bæreselen giver dig støtte og komfort, enkelthed og minimalisme, blødhed og følelsen af høj kvalitet samt mulighed for mange forskellige bærepositioner. Bæreselen er skabt af Je Porte Mon Bebe. Et fransk mærke, som i forvejen blandt andet  producerer meget populære, og virkeligt lækre, strækvikler.

Noget af det som er ret tiltalende – i al fald for mig, og mit jyske temperament – er prisen på denne sele. Hvor mange af markedets udbydere lige nu skruer priserne op på bæreredskaberne, så går jpmbb den anden vej, og har her udviklet en bæresele som de fleste har råd til. I Danmark sælges de for mellem 800-1000 kr. Du kan finde den hos MamasLIFE for 850,-

Selen er lavet af bomuld og polyester, og kan bruges fra 3,5 til 20 kg, så godt og vel fra nyfødt (dog skal der købes lidt ekstra udstyr til dette) og frem til cirka 3 år. Panelet på selen er cirka 33 cm bredt og 45 cm højt. Panelet kan ikke justeres i bredde eller højde, men bliver lidt mindre når babyindsatsen (som er en slags pude) kommer i. Stoffet som udgør selens panel er fuldstændig unikt, og udviklet specielt til dette formål – det er levet i åndbart 3D mesh materiale. Mesh kender du måske i forvejen fra sportstøj, sko og rygsække, og det bruges til disse formål netop fordi det er så åndbart, og fordi det har en fantastisk evne til at transportere varmen væk uden at lade kulden trække ind. stoffet i selen desuden er oeko-tex certificeret.

 

Hoodie bæreselen smyger sig virkelig om barn og bærer – modsat nogle bæreseler, som kan føles stive og voldsomme i deres panel – det bløde, formbare mesh føles skønt og behageligt. Jeg tænker, at denne sele måske er noget af det tætteste en bæresele kan komme på at føles ala en vikle. Dertil kommer de mange små, unikke detaljer. Det lille net, som udgør en slags transparent hætte, hvorpå den egentlige hætte kan klipses af og på; Elastikker i mavebæltet; Meget simpelt og alligevel enormt komfortabelt kliksystem; nem at tilpasse i forskellige positioner; minimalisme i design og accessories.Jeg ender med at gentage mig selv, men jeg må blot erkende at til trods for at have prøvet et utal af bæreseler så har jeg ikke haft et lignende produkt i hånden – og så har du her endda et produkt hvor kvalitet, komfort, design og pris går op i en højere enhed. Du vil kunne købe og bruge Hoodie selen allerede fra dag et i dit barns liv (husk at få spædbarns delene købt med) og så frem til de 20 kg. Vi har brugt denne skønne sele til vores dreng på et år og 12 kg, og den er blevet brugt til at traske rundt i Ikea, en hurtig tur til købmanden, daglige lure og alt det derimellem, og vi er positivt overraskede over såvel komfort, som hvor let det er at indstille den til stiftevis brug af mor og far – da det er noget som har udfordret os ved andre seler, de mange skift fra den ene til den anden forælder gør ofte at indstillingen starter forfra hver gang – hoodie bæreselen er så enkel, at dette ikke er et issue.

Konklusionen er, at du her får en lækker, smart og komfortabel bæresele, som er let at bruge for hele familien, og som du ikke skal slå bunden ud af budgettet for at købe.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s